Chinees Nieuwjaar en Sint-Valentijn


van 14/02 tot 18/02


48 pp


Di Hai soep

(Sint-Jacobsvruchten, vis, sojascheuten en kip 

geparfumeerd met curry en kokosmelk)

Potage Di Hai

(coquilles Saint-Jacques, poisson, germes de soja et poulet

parfumés au curry et lait de coco)

---


Kreeft geparfumeerd met Si Chuan peper

Homard parfumé au poivre de Si Chuan

---


Hoofdgerecht naar keuze :

Plat au choix :



Gebakken rundsfilet met chilisaus en groenten

Filet de boeuf sauté à la sauce chili et légumes


of/ ou


Scampibeignets met passievrucht saus (zoet-zure)

Beignets de scampis sauce au fruit de la passion (aigre-doux)

---


Dessert

Dessert du bonheur



Op woensdag avond 14 februari wordt enkel die Sint-Valentijn menu geserveerd.

Mercredi soir 14 fevrier sera servi uniquement le menu Saint-Valentin.